Knjiga sažetaka ... kongresa Hrvatske komore zdravstvenih radnika, strukovnog razreda za medicinsko-laboratorijsku djelatnost Book of abstracts of the ... congress of the Croatian chamber of health professionals, professional department for medical laboratory activities - Hrvatska komora zdravstvenih radnika (Zagreb) (Zagreb : Hrvatska komora zdravstvenih radnika, Strukovni razred za medicinsko-laboratorijsku djelatnost, 2016)
Sažeci s kongresa Hrvatske komore zdravstvenih radnika, strukovnog razreda za medicinsko-laboratorijsku djelatnost s međunarodnim sudjelovanjem.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na : http://mld.hkzr.hr/kongres-hkzr-srmld-knjiga-sazetaka/.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od 1(2012) urednik: Domagoj Caban; od 4(2018) urednica: Suzana Hančić.
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Opis prema 3(2016) ; zadnji opis prema 4(2018) dana: 31.8.2020.
Keywords: Laboratorijska dijagnostika -- Serijske publikacije