Vodnik pobjednik po R. Ivšiću : Daska ([kazalište] Daska, 1981)
Unutar crnog okvira dva trkača prikazana u stripovskoj maniri. Između njih muškarac sa šljemom na glavi te natpisom vodnik pobjednik na prsima