Omladinska pruga - Garić, Tomislav (Zvezda film, 1946)
Na plakatu je ilustrirani prikaz filmske trake s vidljivim perforacijama. Na traci se nalazi prikaz dijela željezničke pruge dijagonalno položene unutar formata. Uz prugu telefonski stup, iza, stilizirani pejzaž.