Pleter : časopis Udruge studenata povijesti "Toma Arhiđakon" – ISHA-e Split (Udruga studenata povijesti "Toma Arhiđakon" - ISHA Split, 2017)
Časopis donosi pregled djelatnosti Udruge te radove povijesne tematike.