Legenda o Picokima : Đurđevac, 26.-28.lipnja, 1998. (Ministarstvo turizma Republike Hrvatske, 1998)
Na tamno crvenoj podlozi reproduciran crtež s prikazom Đurđevačkog kaštela, prikaza Turaka u prvom planu i kokoši iznad njihovih začiđenih izraza lica