August Strindberg: Gospođica Julija - Bobinec, Tomislav; Braut, Marija (Hrvatsko narodno kazalište, 1980)
U središtu plakata unutar ovala reproducirana je crno-bijela fotografija na kojoj se nalaze tri glumca glumačke postave. Među njima Ena Begović, Dragan Despot...