Oblasni fiskulturni slet bratstvo-jedinstvo, Rijeka, juni, 1949 = La rassegna regionale di cultura fisica "Fratellanza-unita "Fiume, giugno, 1949 (Ozeha, 1949)
Mladić iza kojeg stoji djevojka. Mladić je u sportskom dresu sa zvijezdom na plećima te uzdignutom lijevom rukom, u kojoj drži srp i čekić, a djevojka lovorov vijenac.