Međunarodna izložba originalnog crteža = 1ere exposition internationale de dessins originaux (Moderna galerija, 1968)
Nepravilni zakrivljeni oblici fluorescentnih boja na podlozi plakata koja je podijeljena na dva okomita polja, plave i zelene boje