Dobrović (Galerija studentskog centra, 1965)
Istaknuto prezime slikara ponavljanjem u šest redova jedan ispod drugog. U svakom drugom od redova obrnuta tri slova prezimena (ROV) tvoreći tako dvije cik-cak okomite linije