Tjedni Bologne u Zagrebu : od 2. do 15. studenog 1968. - Straža, Vladimir (s. n., 1968)
Uz gornji rub plakata grbovi grada Bologne i Zagreba. U središtu plakata tekstualni dio koji se odnosi na događanja