[Srpska pravoslavna crkva i srpski nacionalisti - 1937] : [Politički letci] (1937)
Sadrži letke i proglase s političkim porukama. [1."Litanije" što ih mole pravoslavci u Srednjoj Bosni 2. Naša reč pravoslavnom narodu! 3. Brate Srbine! (Invektiva protiv potpisivanja Konkordata) 4. [Ilija Trifunović Birčanin]5. Atak zlikovca na pravoslavlje 6. Iz starih knjiga 7. (prijepisi letaka): Odluke svetog Arhijerejskog sabora, Gradjani, Opozicioni bilten]