[Stranke i grupacije sklone jugoslavneskom režimu - Ljotićevci - 1937 -1938] : [Politički letci] (1937)
Sadrži letke i proglase. (1937): 1. Gradjani! 2. Ko danas prestavlja i vodi Srpsku pravoslavnu crkvu 3. Dragi brate Srbine! 4. Za kralja i Jugoslaviju (Govor Ante Kovača) 5. Svima na znanje! 6. Otvoreno pismo Dimitrija V. Ljotića