Vuco : slikarije, 23.6.-2.7.1978 (Salon galerije Karas, 1978)
Na središnjoj horizontalnoj osi velikim crnim slovima otisnuto VUCO. Iznad, tri paralelne žute pruge, a ispod, četiri. Unutar slova O smješten je fotoportret umjetnika u grimasi, a uz lijevu stranu kao i uz desnu stranu slova obavijene su dvije žute vrpce s otisnutim datumom održavanja izložbe, asocira na datume rođenja i smrti na pogrebnom vijencu