25 godina ratne mornarice i pomorstva Jugoslavije : 10. IX 1942 - 10. IX 1967. - Vuković ([s. n.], 1967)
Na plavoj podlozi plakata dizajniran grb s elementima ratne i elementima grba civilne mornarice. Uz desni rub plakata stiliziran spomenik "Galebova krila" u Podgori