Oblikovanje knjige : didaktička izložba (Radničko sveučilište "Moša Pijade", 1965)
Unutar bijelog okvira crveni kvadrat u čijem središtu se nalazi sivi kvadrat unutar kojeg je otisnuta obavijest o izložbi, bijelim slovima