Dragoš Kalajić Drago (Galerija suvremene umjetnosti, 1968)
Donje tri četvrtine plakata zauzima devet polja unutar kojih se nalaze detalji različitih crteža. U gornjoj četvrtini plakata obavijest o izložbi