Naivi '77 : međunarodni susret naivne umjetnosti = international meeting of naive art (Galerija primitivne umjetnosti, 1977)
Na plavoj podlozi u središtu plakata reproducirana slika s prikazom zagrebačke katedrale i zida s kulama koji ju okružuju