Kazalište : časopis za kazališnu umjetnost (Hrvatski centar ITI, 2017)
Časopis bilježi značajne pojave i ljude na međunarodnoj kazališnoj sceni te se bavi domaćom i stranom teorijom o drami i kazalištu.