Zora Matić : Jugoslavische Malerei 5. März bis 4. April 1961. im Museum für Völkerkunde und Vorgeschichte Hamburg (Museum für völkerkunde und vorgeschichte, 1961)
U gornjoj polovici plakata reproduciran detalj apstraktnog crteža slikarice Zore Matić. U donjoj polovici, tipografski dio plakata s obavijesti o izložbi