Vasarely (Galerija suvremene umjetnosti, 1968)
Prikaz oktogonalnog tijela sastavljenog od pravokutnika i rombova različitih boja i nijansi. Uz gornji rub plakata istaknuto Vasarely bijelim slovima na plavoj podlozi