Pisati etrušćanski : Muzejski prostor, Zagreb, Jezuitski trg 4, 27.1-28.2.1986 - Picelj, Ivan (Muzejski prostor, 1986)
U gornjoj polovici plakata smješten fotoprikaz poklopca urne s prikazom likova pokojnika i prikazom lanene knjige, iz Državnog muzeja u Berlinu. U donjoj polovici kopija prijepisa inventara narodnog Muzeja u Zagrebu iz 1891. g.