[Sile osovine i savezničke snage - 1941 - 1944] : [Politički letci] - Hitler, Adolf; Buić, Mirko (Štampa "Privredni Pregled" Falken-Verlag Smith and sons, 1941)
1. Talijani! Nova vlada u najtežim časovima naše historije preuzela je vodstvo zemlje .. Nacionalni front akcije 2. Pravi lik boljševizma. "Sovjetsko zapovjedništvo zahtjeva da britanski i američki oficiri napuste Bugarsku …" "Glas istine" izvještajna služba za novinstvo i krugoval 3. Nj. vel. kralj Petar II je govorio na Vinovdan R.A.F. (Poslanica kralja Petra Srbima, Hrvatima i Slovencima prigodom Vinovdana, a na drugoj strani Cherchilov izvještaj o ratnim pobjedama.) 4. Hrvati! Čovjek koji vam je u zadnjim godinama .. PSK 5. Kola u blatu (Kritika američko-engleske vojne strategije.) 6. Ufficiali e soidati italiani! Il comando supremo tedesco 7. Molimo za razjašnjenje! PSK (Protiv generala Badoglia.) 8. Shqypnija asht e lir 9. Moj dragi Partizan! Zašto ne bih jedanput pisao … PSK 10. Nagrada od 100.000 rajhmaraka u zlatu! Vrhovni zapovednik nemačkih trupa u Srbiji. (Tjeralica za Josipa Broza.) 11. Nagrada od 100.000 rajhmaraka u zlatu! Vrhovni zapovednik nemačkih trupa u Srbiji. (Tjeralica za Dražu Mihajlovića.) 12. Nemačka vrhovna vojna komanda saopštava 24 februara (Izvještaj o uspjesima njemačkih ratnih podmornica.) 13. Pola godine pomorskog rata (O gubitcima brodova sa savezničke perspektive.) 14. Dragi druže! Imali smo zajedno pre dve i po godine .. (Poziv za predaju Njemcima.) 15. Saopštenje. Banditi Draže Mihajlovića .. Komandirajući general i Zapovednik Srbije (Obavijest o odmazdi zbog napada na riječni konvoj.) 16. Srbi, da se posle odlaska srpskih ministara … Vojni zapovjednik za jugoistok Felber pešadijski general. 17. Opomena. Armije Ujedinjenih Naroda napreduju .. General H. M. Wilson (O prelasku na savezničku stranu.) 18. Svim jedinicama narodno-oslobodilačke vojske na teritoriji Hrvatske, Slavnoije i Srema.. Informacioni biro kod štaba operativnih vojsaka na Siciliji. (Propaganda jugoloslavenske vlade u Londonu.)