Veče mladih koreografa : Studio za suvremeni ples (Klub omladine "J.Kulušić", 1968)
U gornjoj polovini plakata četiri segmenta kruga zelene i jedan ljubičaste boje, poredani jedan do drugog od lijevog do desnog ruba plakata