[Četnička organizacija - 1941 - 1945] : [Politički letci] (1941)
Sadrži letke: 1. Srbi silom mobilisani od partizana! (Poziv za prelazak iz partizana s propusnicom.) 2. Brate Srbine! Da li si razmišljao, a ako nisi .. (Poziv za prelazak iz partizana s propusnicom.) 3. "Zavnoh" je zabio nož u leđa Srbima, borcima u partizanskim redovima. (Kritika Plitivičke deklaracije Zavnoha) 4. Antifašističko vijeće Hrvatske radi na uništavanju srpstva (Kritika Plitivičke deklaracije Zavnoha) 5. Istina i komunistima i narodno oslobodilačkoj vojsci 6. Sram vas bilo Vladimire Nazoru 7. Svim Srbima - partizanima Korduna i Like 8. Hrvati! Ceo naš narod vodi nacionalnu borbu (Protiv partizana) 9. Braćo Hrvati u partizanskim redovima. Dogadjaj u poslijednje dvije godine.. 10. [Srpske pjesme] 11. Srpskom narodu! Došao je onaj Istoriski čas … 12. Dragi brate Jovaše! Više puta govorio si protiv mene .. 13. Partizani po drugi put otkrili karte (O savezu partizana i četnika) 14. Posljednji partizanski trzaji !! 15. [..] Srbija u partizanskim redovima i van njih 16. Svima Hrvatima na znanje. Oni koji su klali srpski i hrvatski narod .. (Protiv ustaša) 17. Još jedan zločin izvršen nad nedužnim Srbima! (O zločinima partizana) 18. Posljednji poziv Srbima partizanima. Evo već nekoliko meseci… (Protiv partizana) 19. Posljednja opomena svima Srbima!!! 20. Partizanstvo u službi ustaško-frankovačkog velikohrvatstva