[Političke grupacije u Srbiji i Crnoj Gori - 1941 - 1945] : [Politički letci] - Nedić, Milan Đ; Jonić, Velibor (1941)
Sadrži letke i proglase: 1. 25 mart 1942 2. Poslanica našim beguncima u tuđini 3. Reč školskoj omladini 4. Srpskom seljačkom narodu. Draža Mihajlović je vitez bežanja … (Protiv Draže Mihajlovića) 5. Braćo šumadinci! U nedelju 29. ovog meseca … (Poziv na narodni zbor) 6. Srbi, Italija je za uvek iščezla sa Balkana. (Protiv Italije, za Njemačku) 7. Braćo Srbi! Preživeli smo crne dane … (Protiv komunista) 8. Banditi na zemlji - banditi u vazduhu (O bombardiranju Podgorice 9. Objava Komandanta Kolumbarske grupe odreda za 5 decembar 1941 godine 10. Srpski narode, u ovim najtežim časovima … (Propaganda za potporu Njemačkoj) 11. Srbi iz svih krajeva srpstva. Ulazimo u ovu Novu, 1944 godinu … (Protiv Tita) 12. Poruka Vile Ravijojle (Stihovi. Za potporu Njemačkoj) 13. Ginite srpska deco, pošto vaši očevi ginu za Englesku… (O ranjavanju djecu bombama saveznika) 14. Sovjetski padobranac priča … (Antisovjetska propaganda) 15. Srbi, zla kob naše skorašnje prošlosti … (Protiv Dušana Simovića)