[NOB - AVNOJ - 1943] : [Politički letci] - Ribar, Ivan (1943)
Sadrži letke i proglase: 1. Narodima Jugoslavije! (Poziv na oružje) 2. Narodima Jugoslavije! Prije godinu dana … 3. Odluka drugog zasjedanja Antifašističkog Vijeća Narodnog oslobođenja Jugoslavije o izgradnji Jugoslavije na federativnom načelu 4. Četnici ubijaju ranjene narodne borce (Obavijest o četničkim ubojstvima Sime Miloševića, Ivana Gorana Kovačića i drugih) 5. Izjava Vrhovnog štaba NOV i POJ i Antifašističkog vijeća NOJ (O ciljevima narodno-oslobodilačkog pokreta)