[CK KPJ - 1943] : [Politički letci] (1943)
Sadrži letke i proglase: 1. Narodima Jugoslavije. Radnici, seljaci, građani! Borci, podoficiri, oficiri i politkomesari Narodnooslobodilačke Vojske i Partizanskih Odreda Jugoslavije! (Uz 26 godišnjicu Oktobarske revolucije) 2. Narodom Jugoslavije. Delavci, kmetje, mešćani! (Uz 26 godišnjicu Oktobarske revolucije) 3. Narodima Jugoslavije. Radnici, seljaci, građani! Borci, podoficiri, oficiri i politkomesari Narodnooslobodilačke Vojske i Partizanskih Odreda Jugoslavije! (Uz 26 godišnjicu Oktobarske revolucije) 4. Mladoj generaciji svih naroda Jugoslavije (Uz 26 godišnjicu Oktobarske revolucije) 5. Mladoj generaciji svih naroda Jugoslavije 6. J. V. Staljin Dnevna zapovijed Crvenoj Armiji 23. II. 1943. (Uz 25 godišnjicu Oktobarske revolucije) 7. Radnici, seljaci i građani! Preko pedeset godina slavi… (Uz proslavu 1. maja)