[Ilustracija za pripovjetku:"Zimske brige"] - Stančić, Miljenko (1957)
Stariji gospodin sa zimskom kapom na glavi i gojzericama na nogama prikazan u trenutku kako se podiže nakon pada. U gornejm desnom uglu prikazan prozor s pogledom na obrise grada.