[Ilustracija za pripovjetku:"Telefon"] - Stančić, Miljenko (1957)
Mlada žena telefonira u telefonskoj govornici. Ispred govornice stoje u redu muškarac sa šeširom i kišobranom, muškarac s brkovima i korpulentna žena.