[Vrhovni štab NOV i PO - 1943] : [Politički letci] - Tito, Josip Broz (1943)
Sadrži letke, izjave i proglase: 1. Vanredno saopćenje (Vijest o zauzimanju Bosanskog Petrovca i Drvara) 2. Izjava Vrhovnog štaba NOV i AVNOJ-a 3. Vladi Saveza Sovjetskih Socijalističkih Republika, Vladi Velike Britanije i Vladi Sjedinjenih Država Amerike (O suradnji četnika s fašističkim snagama) 4. Četnici! Obraćamo se ovim svim poštenim ljudima … (Poziv četnicima da napuste svoje redove)