Reaktor ideja službeno glasilo Studentske sekcije HDKI - Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (Zagreb) (Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa, 2017)
Časopis koji doprinosi promicanju i prepoznatljivosti kemijsko inženjerske struke.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od vol.1,br.1(2017) glavna i odgovorna urednica: Ines Topalović, od vol.3,br.2(2018) glavni urednik: Mislav Matić; od vol.5,br.1(2020) glavna urednica: Dubravka Tavra; od vol.7,br.1(2022): Samanta Tomičić.
Opis prema vol.5,br.4(2020) ; zadnji opis prema vol.7,br.1(2022) dana: 16.12.2022.
Keywords: Kemijska tehnologija -- Serijske publikacije