Veterinar : znanstveno-stručni časopis studenata veterinarske medicine (Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2017)
Časopis donosi izvorne znanstvene radove, stručne članke, pregledne članke, stručne rasprave i prikaze.