Veterinar znanstveno-stručni časopis studenata veterinarske medicine (Zagreb : Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2017)
Časopis donosi izvorne znanstvene radove, stručne članke, pregledne članke, stručne rasprave i prikaze.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Urednici se često mijenjaju.
Publikacija u formatu PDF.
Ne izlazi 2015.
Opis prema god.58,br.2(2020) ; zadnji opis prema god.60,br.1(2022) dana: 16.12.2022.
Keywords: Veterinarska medicina -- Serijske publikacije