Novčani zavodi - Šteiner, Vladimir (Zagreb : Vjesnik za gospodare i trgovce, 1915)
O novčanim zavodima u Hrvatskoj i Slavoniji.
Str. 5: Predgovor / V. Š.
Bibliografija: str. 71 i uz tekst.
Keywords: Bankarstvo -- Hrvatska -- Povijest