Središnji državni ured za šport : Central State Office for Sport (Središnji državni ured za šport, 2017)
Web-stranice državnog ureda koji sufinancira programe javnih potreba u športu na državnoj razini, potiče i skrbi razvoj športa od najmlađe dobi, preko rekreativnoga do vrhunskoga i profesionalnoga športa.