Lice rata II - Jelavić, Dalibor, slikar ([S. l.], 1992)
Preko cijelog plakata naznaka ljudskog lica.
Signatura s.d. na prikazu olovkom: LICE RATA II // DJELAVIĆ // 92.; l.d. na prikazu olovkom: Serigrafija 4/11.
Keywords: Serigrafija