[Diploma RO Montmontaža Monting] - Hollos, Rene (1986)
Prikaz panorame Zagreba; iznad prikaza otisnut tekst RO Montmontaža Monting OOUR VIG Zagreb; ispod prikaza otisnut tekst: Dodjeljuje Diplomu // Predsjednik RS U Zagrebu Direktor