[NOB - Kordun. Banija. Pokuplje. Turopolje. Žumberak - 1944] : [Politički letci] (1944)
Sadrži letke i proglase:1. Čujte Srpkinje Korduna što vam poručuje drugarica iz Srbije! (O osveti za četničke zločine) 2. Narode Korduna. Bratska Crvena Armija i naša junačka … (Pitanje obnove zemlje) 3. Čuvajmo naše šume 4. Narode Pokuplja, Posavine, Turopolja i Žumberka 5. Ženama okruga Karlovac. U jeku najvećih pobjeda .. 6. Hrvatskom narodu Banije (O oslobođenju Gline) 7. Proglas narodu općine Kalje (O izborima i popis povjerenika) 8. Narode Žumberka, Turopolja, Posavine i Pokuplja! (Poziv na borbu) 9. Prehranimo našu vojsku do nove žetve 10. Narode Pokuplja! Kroz posljednje tri godine … (Poziv pristašama HSS-a da prijeđu u NO frontu) 11. Zavedenim Srbima Banije. Znajući da ste zavedeni … 12. Dosta je laži. Sigurno ste već čuli … 13. Godišnjica III. Brigade VII. udarne divizije 14. Sveta je dužnost odazvati se pozivu u redove Narodno-oslobodilačke vojske 15. Izjava uglednog Hrvata i bivšeg funkcionera HSS-a Mate Patarana. Sada člana izvršnog odbora N.O. Fronte za Baniju 16. Hrvati Banije. Danas je već posve jasno … 17. Četnicima u Sunji i Dvoru. Događaji koji su se zbili… 18. Žene Banije. Već tri godine … (Poziv ženama da rade na mobilizaciji za NOV) 19. Narodu Pokuplja. Proglas (O tijeku ratnih zbivanja i posljednji poziv da se prijeđe u NOV) 20. Hrvati Pokuplja! Podpisani prvaci i pristaše .. (Poziv pristašama HSS-a da prijeđu u NO frontu)