[NOB - ZAVNOH - AVNOJ - 1944] : [Politički letci] - Hebrang, Andrija, st; Ribar, Ivan (1944)
Sadrži letke i proglase:1. Deklaracija o osnovnim pravima naroda i gradjana demokratske Hrvatske (Deklaracija o praima i osnovna prava naroda i građana federalne Hrvatske) 2. Posebno saopćenje I. Korpusa NOV-a (Izvještaj o ratnim operacijama u Lici) 3. Crvena armija nastupa. Pet tjedana sovjetske ljetne ofenzive (O napredovanju Crvene armije] 4. Odluka AVNOJ-a o amnestiji četnika i domobrana 5. Izjava pretsjednika britanske vlade g. Čerčila 2. avgusta 1944. g. u Donjem Domu o Draži Mihajloviću 6. ZAVNOH … postao je zakonodavna i izvršna vlast u Hrvatskoj 7. O našoj sudbini odlučujemo mi sami 8. Državna zajednica Južnih Slavena 9. Hrvatski vojnici, podoficiri i oficiri! (Poziv hrvatskim vojncima da prijeđu u partizane) 10. Saopćenje (Zaključci s konferencije KPH, HSS-a i srpskog kluba vijećnika ZAVNOH-a) 11. Upozorenje! Građanima koji se nalaze u službi okupatora. (Poziv hrvatskim vojncima da prijeđu u partizane) 12. Brigada Narodno-oslobodilačke vojske Jugoslavije bori se u sastavu Crvene armije 13. Amnestija za četnike Draže Mihailovića hrvatske i slovenske domobrane 14. Odluka o amnestiji 15. Odluka AVNOJ-a o amnestiji četnika i domobrana 16. Amnestija za domobrane i četnike 17. Jedini ispravan put 18. [Poziv na] svečanu večeru povodom visokoih odlikovanja …