Petar II Petrović Njegoš - Jovanović, Anastas ([S. l.] : J. Heflih, 1852)
Portret Petra II Petrovića Njegoša u narodnoj nošnji. Sjedi u naslonjaču.
Signatura l. ispod prikaza otisnuto: litogr. A. Jovanović 1852; d. ispod prikaza otisnuto: štamp. J. Heflih; sredina ispod prikaza otisnuto: PETAR II PETROVIĆ NJEGOŠ // Vladika Crnogorski ...
Tekst na ćirilici.
Primjerak b) inv. br. 1879, drugačiji prikaz: portret muškarca u narodnoj nošnji s kapom.; signature nema; s.d. otisnuto: PETAR II. PETROVIĆ // NJEGOŠ; dimenzije: 277 x 237 mm
Keywords: litografije