Izvještaj o aktuelnim pitanjima : Gostioničarstvo i novi Obrtni zakon ([s. n.], 1930)
Pivarsko pitanje! Sa istinom na svijetlo! Drugi prilog o istupu Udruženja gostioničara, kavanara, krčmara i svratištara za grad Zagreb protiv pivovara.