Cramovara - Krašovec, Metka (1988)
Bujno tropsko raslinje s dvije male izdužene ljudske figure u lijevom donjem uglu. Žive boje.
Desno dolje ispod prikaza olovkom: M. Krašovec; sredina dolje ispod prikaza: "Cramovara"; lijevo dolje ispod prikaza: S. O. 10/10 sitotisak 1988.
Keywords: Serigrafije