Kralj Stevan Dečanski dobiva vid pri podnošenju krune god. 1321. - Matić (1850)
Prikaz događaja kojemu s desne strane svjedoče svjetoni dužnosnici, a s lijeve crkveni. Centar prikaza čine figura u sagnutom položaju koja pruža krunu figuri u svečanoj odori zaogrnutoj hermelinom.