Der Lurelei-Fels. - Bibliographisches Institut (Hildburghausen) (Hildburghausen : Bibliographisches Institut in Hildburghausen, 1800)
Prolaz između dvije klisure. U prvom planu parobrodi.
Dolje sredina ispod prikaza otisnuto: Der LURELEI-FELS // Bibliograph. Institut in Hildburghausen.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Nadorezi