Jevrejska ravnoteža ([s. n.], 1941)
Na okrugloj zemaljskoj kugli daska na kojoj u sredini stoji Židov u crnom kaftanu, održavajući ravnotežu između Roosevelta koji sjedi na lijevom rubu i Churchill na desnom rubu daske