Spomenik turistu III - Dragičević, Igor (1988)
Dvije ženske figure u kupaćim kostimima leže na obali.
D.l. olovkom: EA bakropis akvatinta 1988 // Spomenik turistu III // Igor Dragičević
Otkup s 15. zagrebačke izložbe jugoslavenske grafike, 1988.
Keywords: Akvatinte; Bakropisi