Postupio sam po vašoj želji, Kominterna je raspuštena! : Planovi? Boljševizacije Engleske i Amerike ([s. n.], 1941)
Prazan dugačak stol uokolo kojeg se nalaze prazni stolci sa Davidovom zvijezdom na naslonu. Ispod stola Židovi sa "planom". Iza stola Rus se obraća Englezu i Amerikancu