Hrvatsko društvo za sportsku medicinu : Hrvatski liječnički zbor (Hrvatsko društvo za sportsku medicinu, 2017)
Web-stranice društva koje zastupata interese sportske medicine kako prema natjecateljskom sportu, tako i prema rekreacijskoj i zdravstveno orijentiranoj sportskoj aktivnosti.