[NOB - Srbija - 1944] : [Politički letci] (1944)
Sadrži letke i proglase: 1. Narodi Jugoslavije. Radnici, seljaci, građani! … Sedmog novembra navršava se … (Uz 27 godišnjicu socijalističke revolucije u Rusiji) 2. Omladino Jugoslavije. Već dvije i pol godine plamti … (Priprema za II. Kongres AOJ-a) 3. Narodima Jugoslavije. Radnici, seljaci, građani! … U jeku krvavog oslobodilačkog … (Uz proslavu 1. maja) 4. Narodima Jugoslavije. Radnici, seljaci, građani! … U jeku krvavog oslobodilačkog … (Uz proslavu 1. maja)