Journal of international business research and marketing (Inovatus usluge, 2017)
Časopis obuhvaća teme iz područja poslovne administracije, zajedno s multidisciplinarnim istraživanjem koje odražava složeni karakter poslovnih istraživanja i marketinških problema.